BH Cosmetics Carli Bybel paleta

studenoga 12, 2017


(Croatian version only)
Tko što recenzira, Nina paletu :D Danas na repertoaru je BH Cosmetics Carli Bybel paleta. Iako je nedavno izašla Deluxe verzija, ja ću pričati o staroj jer je ona dostupna kod nas na Pink Pandi (tužna vijest – trenutno je rasprodana). Ja baš volim Carli i kad sam vidjela da se paleta može kupiti u Hrvatskoj, nije mi trebalo dugo da je naručim.

Za početak, pakiranje je predivno (kao što možete i vidjeti hehe) – čvrsti karton + zatvaranje na magnet kod mene su uvijek pun pogodak. Iako mi se sviđa i boja pakiranja, paleta se lako zaprlja i teško ju je očistiti. Ipak, draže mi je vidjeti „prljavu“ paletu jer onda znam da sam je koristila i oblije me val zadovoljstva - #panporn. Sastoji se od pet mat i pet shimmer sjenila te četiri highlightera


Prije kupovine i nisam baš čitala recenzije po netu – sve što sam znala je da je to suradnja s Carli i da su boje predivne, tako da nisam imala posebna očekivanja. Ali, ljudi moji, kad je paleta stigla i kad sam je swatchala, to je bilo iznenađenje, veselje, ljubaaav! Sjenila su baš pigmentirana, pogotovo shimmeri koji su toliko kremasti i za razliku od mat sjenila se ne truse puno. Jedina mana koju sam zapravo našla je taj fallout. Ali, zbog pigmentiranosti ne trebate vrtjeti kistom po sjenilu, već samo lagano dotaknete i to je to. Lagano se blendaju i lijepo se nadograđuju. Shimmere nanosim ili prstom ili mokrim kistom. Što se tiče highlightera i oni su vrhunski odrađeni – i izgledom i kvalitetom. Fino je sve samljeveno i predivno sjaje na koži. Ja koristim samo prva dva u tu svrhu jer su mi zadnja dva tamna pa mi služe kao sjenila. Iako su sjenila sama po sebi dugotrajna, obično prvo stavim primer što zbog bolje pigmentacije što zbog sigurnosti da mi ništa neće mrdnuti cijeli dan. Slijede fotke sa i bez primera (slažem se, mogle su ispasti bolje :/).

Prvi red:

Drugi red:

Treći red:

Zaista svima preporučujem ovu paletu. Puna je mauve i plum tonova, taman sad za jesen i zimu. Možda joj jedino fali svjetlija nude boja za pregib, ali zanemarit ćemo to. Ako kojim slučajem nemate ovakvih tonova u svojoj kolekciji, savjetujem da uzmete ovo čudo. I ako ste u mogućnosti naručiti njenu novu Deluxe paletu, preporučujem i to jer sadrži 11 sjenila iz ove palete i 10 novih sjenila. 

Mislim da sam za danas bila kratka :) Što mislite o ovoj paleti? Pišite mi u komentarima i čitamo se opet uskoro, xoxo
You Might Also Like

0 komentari