MAKEUP REVOLUTION - Fortune Favours The Brave // Recenzija

srpnja 22, 2017

Hello! Dobrodošli na novi post! Nisam ni počela s blogom, a već kasnim s objavama. Shame on me. Imala sam svakakvih obaveza i nikako se nisam uspjela organizirati, ali sad idemo punom parom! 

Danas ću napisati svoje dojmove o još jednoj paleti s Pink Pande. Ovaj put to je Fortune Favours The Brave od Makeup Revolutiona. Trenutno na stranici košta 119,99 kn. Sigurna sam da svi znate kako izgleda ova ljepotica jer svako malo "iskače" na instagramu (bar meni :D). Nisam ju baš morala imati, ali sam htjeeeela :D i eto, želja mi se ostvarila. Mislim da je ovo vizualno najljepša paleta u mojoj kolekciji i pravi je, kako bi rekli brojni blogeri i youtuberi, kolekcionarski primjerak. 

Paleta dolazi u zlatnoj kutiji, a i samo pakiranje je mat zlatno, napravljeno od čvrste plastike i baš izgleda nekako luksuzno. Sastoji se od 30 sjenila različitih tekstura - mat, shimmer, metallic i baked. Ima veliko ogledalo što je super ako paletu nosite na putovanje i kist koji je (čudo!!) čak i funkcionalan. Njime uz pomoć fiksatora nanosim sjenila na sredinu kapka i u tu svrhu se pokazao odličnim. Jedina zamjerka, ako se uopće može nazvati zamjerkom s obzirom da nikad vjerojatno neću potrošiti cijelu paletu, je ta što je količina sjenila pojedinačno stvarno mala. 

A sad da vidimo što se krije unutra....


I u ovoj se paleti dobije folija na kojoj pišu zanimljiva imena boja.Vrijeme je za dojmove! Za početak želim reći da je, općenito za cijelu paletu ako želite da bude izrazito pigmentirana, potreban primer. Fotografije prikazuju swatcheve bez i sa primerom. Hajdemo redom:

Glimmer - blaga shimmerasta šampanjac boja za koju je primer ili fiksator neophodan, dobra je za unutarnji dio oka i kao highlighter za obrve.

Buffer - nude boja sa ružičastim podtonom, super je kad se koristi za setiranje baze ili kao prijelazno sjenilo.

Peachy - svijetla peachy nijansa kojoj je također dobrodošao primer, ali savršena je kao prijelazna boja za pregib.

Hope - metallic svijetlosmeđa, može se nadograđivati i odlično izgleda na kapku.

Fortune - savršena metallic tamnozlatna (ako se može tako opisati), također je nadogradiva.

Skylight (baked) - plava sa sitnim zlatnim šljokicama, predivno izgleda u samoj paleti, kao mramor, pigmentacija je dobra.

Transformer - plavozeleno mat sjenilo, lako se blenda i super izgleda na kapku, lako se nadograđuje.

Midnight Rainbow - plava sa sitnim ljubičastim česticama, metallic završetak.Ice Cloud - shimmer bijela, odlična kao highlight za obrve i unutarnji kut oka.

Golden Coins (baked) - zlatna, ali više vuče na bakar sa smeđim podtonom; kremasta, mekana shimmer nijansa, izrazito je pigmentirana.

Cashmere - kad se gleda u paleti samo je siva, no kad se nanese, kao da ima neki ružičastoljubučasti podton, kremasta je i lako se blenda.

Tip Top - pigmentacija je nula, svijetla kaki boja, puderasta je.

Yes Please - i samo joj ime govori da je savršena, metallic, pigmentirana svijetlomaslinastozlatna boja (lol).

Green Machine - ovo je najdivnija zelena koju posjedujem, metallic, bez primera se ne može postići njeno veličanstvo, lako se nanosi...ma savršenstvo.

Smoothie - ovo je forest green, mat, lagano se trusi.Caffeine Fix - lijepa, kremasta smeđa, lijepo je pigmentirana i lako se blenda.

Latte - izrazito svijetla, ali dobra za blendanje i kao prijelazna boja.

Pink Diamond - još jedan od mojih favorita, super je i kad se samo ona nanese na kapak, shimmer sviejtloružičasta, pigmentacija je super.

Creme - imam osjećaj kao da držim kredu, ne koristim je ni za što.

Drama Queen - satenskog završetka, duboka, zagasita ružičasta (izmišljam boje :D), lijepo se blenda i super je za večernje "lookove".

Lonely Planet (baked) - plavosmeđa (nekad mi baca na plavo, nekad na smeđe) s blagim ružičastoljubičastim shimmerom, primer je potreban.

Blacqua - crna (očito), ali puno se trusi.Iiiii zadnji red:

Soft - mat bijela koja je također poput krede, ali čak je i dobro pigmentirana za bijelo sjenilo.

New World (baked) - pigmentirana i savršena kao highlighter.

Favour - još jedan favoooorit; rose gold shimmer, pigmentirana, ja sam se zaljubila.

Sunset Hour - metallic savršenstvo, kremasta zlatnonarančasta boja.

Super Gold - sam naziv kaže što je :D, pigmentirana, može se nadograđivati, volim je.

Winning - mat, zagasito ljubičastoružičasta boja, mekana je.

Brave - metallic tamnosmeđa sa ljubičastim podtonom.

The Revolution - veoma slična prethodnoj, ali sa sitnim zlatnim česticama, dosta je pigmentirana.Umorila sam se opisujući nijanse :D Sve u svemu, ja sam paletom zadovoljna. Draži mi je lijevi dio jer je pun lijepih, svijetlih shimmera. Ne sviđa mi se kako mi stoje ljubičasta sjenila, pa sam desni dio palete malo zapostavila. Osobno mi ne smeta što upotreba primera igra bitnu ulogu pri njenom korištenju, ali ako je vama to problem, preskočite ulazak u ovaj raj (što nikako ne preporučujem :D). Par tamnijih sjenila se trusi, ali ne previše, tako da ni to nije bad. Također mi se sviđa što je Makeup Revolution za ovu paletu preskočio svoje standardno crno pakiranje što je još čini posebnijom. Da je kojim slučajem i potrošim, opet bih je kupila.

Za kraj slijedi par fotkica mog prvog eksperimentiranja sa bojama. Nekoliko puta sam zaboravila fotkati :/ Nadam se da će vam ova recenzija pomoći u odluci - kupiti ili ne. Hvala na čitanju! xoxo


You Might Also Like

0 komentari